Ad Liefting - VvE-recht Advocaat

Ad Liefting – VvE advocaat

Ad Liefting heeft meer dan 30 jaar werkervaring als advocaat en specialiseerde zich door de jaren heen in rechtsgebieden zoals het huurrecht, burenrecht en VvE recht/ appartementsrecht. Ad is afgestudeerd in Bedrijfsrecht aan de universiteit van Leiden, in Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management en in Management and Law aan de Berkeley University in California, USA.


Samen met cliënten op zoek naar echte oplossingen, onder het motto; ‘als er geen muziek in zit, doen we het niet’. Daar draait het voor Ad om. Daarom staat eerlijke en open communicatie centraal bij zijn werkwijze. Juist door samenwerkingen en relaties met cliënten op te bouwen waar cliënten actief meedenken en informatie delen, weet Ad resultaten te behalen en oplossingen te bereiken.


Bij VvE kwesties over (geluids)overlast, naleven en wijzigen van de splitsingsakte, vernietiging/ nietigheid van VvE besluiten en begeleiding bij de VvE vergadering kan Ad je verder helpen. Op onze werkwijze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden voor een adviesgesprek of juridische ondersteuning. Bezoek de contactpagina als je direct contact met ons wil opnemen.


Net als onze andere advocaten is Ad Liefting geregistreerd in  het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA).

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Met het gebruik van deze website, stem je hiermee in.