HABITAT | VvE CHECK - VvE-recht Advocaat

HABITAT | VvE-CHECK

zekerheid voor alles!

HABITAT | VvE-CHECK

 

Voor wie?

Je overweegt een appartement te kopen of je woont reeds in een appartement en je hebt vragen over het goed functioneren van de Vereniging van Eigenaars (VvE).

 

VvE

Elke koopflat, appartementengebouw o f een combinatie van woonappartementen met bedrijfsruimten heeft een Vereniging van Eigenaars (VvE). De Vereniging van Eigenaars regelt bijvoorbeeld het beheer van het gebouw, (inpandige) parkeerruimte, het gebruik van het dak als terras of voor een opbouw, gebouwonderhoud, het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten en schadekwesties.

 

Administratie

Er is ook een financiële administratie om de VvE te laten functioneren en geld te reserveren voor -onder meer- grote uitgaven aan de onderhoud van het gebouw en het beheer.

 

Bestuur

Een VvE heeft een gekozen Bestuur en een Algemene ledenvergadering waarvan je automatisch lid bent als eigenaar van een appartement en/of parkeerplaats. De VvE functioneert op basis van regels die zijn vastgelegd in de wet, de splitsingsakte en het huishoudelijk reglement. Het functioneren van een VvE levert vaak veel vragen op. Belangrijke vragen, want als de VvE niet voldoende functioneert, dan betekent dit verlies van woongenot en wellicht zelfs een verminderde waarde van je appartementsrecht.

 

Wat krijg je voor dit bedrag:

Aan de hand van de informatie die wij van je zullen vragen, brengen wij in kaart of het functioneren van de VvE reden tot zorg geeft. Je krijgt een rapportage met een onderbouwde indicatie ‘rustig’, ‘vraagtekens’ of ‘opletten’.

Zo nodig stellen wij aanvullend onderzoek en een vervolgaanpak voor.

vve-check

€ 275,- (incl. 21% BTW)

Vraag nu vrijblijvend de VvE CHECK aan:


    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Met het gebruik van deze website, stem je hiermee in.