Ons Team - VvE-recht Advocaat

Ad Liefting

Appartementsrecht, huurrecht, bouwrecht

Ad ondersteunt en adviseert appartementseigenaren en VvE bestuurders o.a. bij kwesties over (geluids)overlast, naleven en wijzigen van de splitsingsakte, begeleiding bij de VvE vergadering en vernietiging/ nietigheid van VvE besluiten.

Wat kan ons team voor je betekenen?

Wanneer besluiten binnen een VvE op een goede manier worden genomen en appartementseigenaren krachten bundelen en effectief samenwerken verloopt wonen in een VvE vaak goed. Toch komt het soms voor dat appartementseigenaren en VvE bestuurders voor uitdagingen komen te staan. Onderling kunnen de gemoederen hoog oplopen en binnen de VvE kan het ontbreken aan de juiste (juridische) kennis. Ook kunnen problemen als (geluids)overlast, achterstallig onderhoud en betalingsachterstanden ontstaan. Daarom hebben wij (HABITAT advocaten) vve-rechtadvocaat.nl opgezet om appartementseigenaren en VvE bestuurders verder te helpen wanneer zij tegen juridische problemen aanlopen.
In eerste instantie hopen we dat onze juridische tips voor wonen in een VvE je voldoende op weg helpen om problemen op te lossen. Wanneer je toch tegen problemen aan blijft lopen of onderling niet tot een oplossing lijkt te komen en liever een-op-een contact hebt met een van onze advocaten, dan is het mogelijk om een persoonlijk adviesgesprek in te plannen. Binnen 30 minuten behandelen we jouw vragen en bespreken we de mogelijkheden, vervolgopties en kansen. Dit gesprek kan telefonisch of via Microsoft Teams plaatsvinden. Het komt regelmatig voor dat je na dit adviesgesprek voldoende op weg bent geholpen om problemen zelf op te lossen, of om er onderling beter uit te komen binnen de VvE.

Natuurlijk bieden wij ook juridische ondersteuning wanneer dit nodig is. Heeft de VvE bijvoorbeeld een besluit genomen waar je het niet mee eens bent en wil je tegen dit besluit in gaan? Of is bezwaar aangetekend tegen een besluit van de VvE en weet je niet hoe daarop te reageren? Dan kan één van onze VvE advocaten je juridisch ondersteunen. Ben je benieuwd of besluitvorming binnen de VvE correct verloopt, of wil je weten of de splitsingsakte en/of het huishoudelijk reglement goed wordt nageleefd? Dan stellen wij normaliter voor om een juridisch (voor)onderzoek uit te voeren zodat wij dieper in jouw kwestie kunnen duiken.
Op de pagina ‘onze werkwijze’ beschrijven we hoe ons VvE-team te werk gaat. Wil je liever direct contact opnemen met onze helpdesk? Neem dan telefonisch contact op via 088-2400700 of ga naar de contactpagina.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Met het gebruik van deze website, stem je hiermee in.