Eline Janssen - VvE-recht Advocaat

Eline Janssen – VvE werkvoorbereider

Als werkvoorbereider werkt Eline nauw samen met onze VvE advocaten. Zij weet precies wat speelt bij de lopende VvE zaken en voert juridisch vooronderzoek uit wanneer dit nodig is. Ook heeft zij regelmatig contact met onze cliënten en zorgt ze dat de administratie goed op orde is. In 2021 rondde Eline haar Master studie Internationaal en Europees recht af aan de Universiteit van Tilburg.


De komende jaren wil Eline dieper in het omgevingsrecht, milieurecht en VvE recht duiken. Ze vindt het leuk om haar juridische kennis up-to-date te houden en schrijft regelmatig juridische artikelen. In haar vrije tijd trekt Eline graag de natuur in en zoekt ze geregeld het terras op met haar vrienden.


Ben je benieuwd naar de aanpak van ons team? Bezoek dan deze pagina. Wil je weten welke werkzaamheden Eline uitvoert als werkvoorbereider? En hoe zij samenwerkt met onze VvE advocaten? Neem dan direct contact via de contactpagina.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Met het gebruik van deze website, stem je hiermee in.